Skip to content
Gratis verzending vanaf €80
Gratis verzending vanaf €80

Language

Country

Amethist, een grote favoriet

Bekijken

Voor de kenners

Onze zeldzame mineralen
Bekijken

Onze XL stukken

Prachtige eye catchers voor het interieur
Bekijken

Ons aanbod

Bekijk alles

Over ons

Onze eerste winkel in Middelburg werd geopend vanaf 1 december 2020. Het is een groot succes geworden! En daar zijn wij trots op. Daarom hebben wij 20 mei 2021 een tweede winkel geopend in Sluis. In hartje Maastricht zitten we gvestigd vana 10 maart 2023. Iedereen is van harte welkom!

Volg ons op social media

Mis niks en doe mee met al onze leuke winacties! Of kijk mee met livesales en storysales.

Waarom Dirkxmineralen?

Wij hebben een groot assortiment edelstenen, mineralen, handgemaakte sieraden en spirituele items. Profiteer van onze leuke aanbiedingen!

Gratis verzending

Binnen NL vanaf €80

Contacteer ons

We helpen u graag verder

Onze winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Persoonlijke bezorging

Bij grote items

Crystal grid

Onze winkels

Middelburg

Langeviele 79, 4331 LS

Sluis

Meerminnestr. 9, 4524 CS

Vlissingen

Lange Zelke 50, 4381 GA

Maastricht

Spilstraat 17, 6211CN

Reviews

Leuke webshop met vriendelijke medewerkers. Ze verkopen bijzondere producten van mooie kwaliteit!

Brigit

Super goede kwaliteit producten voor een hele goede prijs! Ben onwijs tevreden, doe daarom altijd hier mijn aankopen. Soms duurdt de verzending wel lang voordat het op de post wordt gedaan maar voor de rest altijd snelle reacties.

Morena

Ik heb hier al vaak prachtige edelstenen kunnen kopen. Elke keer is de kwaliteit super en de medewerkers zijn daar bovenop ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Kiriana

Voorbije zomer in 2021 wandelden we in Sluis, ik die enorm interesse heb in mineralen en stenen, zien we een vitrine met daarop 'DIRKXMINERALEN'. Stenen voor de vitrine waren we direct verkocht! We stapten binnen in de winkel, wat ik allemaal zag waren prachtige stenen en mineralen, stenen waarvan ik me aangetrokken voelde spiritueel en mysterieus. Tot op heden brengen we bijna elke maand een bezoek bij Dirkxmineralen. Telkens opnieuw onze eerste bezoek is meestal binnen in de winkel eerst opsnuiven van de mysterieuze en spirituele stenen, dan ontdekken van de nieuwe mineralen en zeker kopen! Ondertussen heb ik al een ganze verzameling wat ik nog altijd verder wil uitbreiden en ondertussen is mijn vriend ook in de ban van mineralen! We kijken uit naar onze volgende bezoeken!

Hava